2020. január 07. 06:16 - Tipca

Az új mutánsok (The New Mutants)

előzetes

Egyszer talán majd tényleg láthatjuk ezt a filmet is, amit lassan két éve tologatnak ide-oda. Eredetileg ugye még a Fox számára készült, az ottani X-Men világ mellékágaként, majd miután a Disney felvásárolta a Foxot, egy ideig azt rebesgették, hogy megy a kukába a film, aztán hogy ez lesz az utolsó "Foxos-mutánsos" mozi. Most épp két lehetőséget emlegetnek: vagy tényleg az utolsó Fox film lesz (már ami a mutánsokat illeti), vagy - és ez elég érdekes start lenne - az is szóba került, hogy ez lesz az első MCU (vagy MFU, kinek hogy) film a mutánsokról, kvázi ezzel vezetik be a mutánsokat a Marvel Filmes Univerzumba. Mindenesetre most kijött hozzá egy új előzetes

Mindenesetre én ugyanúgy várom ezt a filmet, mint eddig, érdekes, ám annál izgalmasabb megközelítése a mutánsoknak. Az biztos, hogy nem egy tucat-képregényfilmet fogunk kapni a formájában, ahogy ez már az előzetesből is látszik.

Magyar bemutató (egyelőre): 2020. április 2.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturabarbar.blog.hu/api/trackback/id/tr3115396720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása