2020. január 03. 12:57 - Tipca

Wonder Woman 1984

előzetes

Még mindig iszonyatosan bejön ez a 80-as évekbeli hangulat, meg zene, viszont a villámokon tarzanozást még mindig nem tudom elhinni, hogy komolyan gondolták.

Kíváncsi leszek, hogy hozzák vissza a fickót, aki az első részben meghalt. Bár lehet, hogy kiderült a közbülső 1982 részben, azokat nem láttam...

Szólj hozzá!
2020. január 03. 09:54 - Tipca

Karácsonyi horrorbejgli

avagy a vak, a sztripper, a szekta és az ivadék

Karácsony, vagy nagyobb ünnepek, szülinapok táján, mikor hazautazom vidékre, az estéimet általában horrorfilmek nézésével töltöm. Ezek azok a napok, amikor el tudok vonulni, és egyedül élvezhetem a horror műfaj iránti rajongásomat, amiben valamiért szinte senki más nem osztozik velem a szűk családi és ismeretségi körömben.

Most sem volt ez másként. Amint elcsendesedett a ház, mindenki elvonult a saját szobájába, alváshoz készülődve, én beizzítottam a Netflixet, és már kezdődött is a sötétben rettegés. Rég esedékes elmaradásokat pótoltam, és becsúszott egy olyan film is, amit a Netflix ajánlott, és nagyjából be is jött. Részletesebben a tovább mögött.

Tovább
Szólj hozzá!
2020. január 03. 07:42 - Tipca

Feltámad(?) a Barbár

Úgy gondoltam, így hat és fél év után talán épp itt az ideje, hogy újra próbálkozzak ezzel a bloggal. Kétlem, hogy rendszeres lesz a frissítés, kétlem, hogy sokan (vagy bárki) olvasná, de megpróbálom itt összeszedni azokat a filmeket, sorozatokat, játékokat, könyveket és képregényeket, amik aktuálisan foglalkoztatnak. Sokszor valószínűleg csak összegezve jelennek majd meg a vélemények, akár egy bejegyzésen belül több is.

Továbbra sem kritikákat fogok/akarok írni, maximum csak ötleteket, gondolatokat, amik az adott mű fogyasztása közben megfordultak a fejemben. Hátha ettől valakinek megjön (vagy épp elmegy) a kedve.

Köszöntök mindenkit! Reméljük, most tovább kitartok, mint legutóbb...

Címkék: egyéb
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása