2013. június 20. 18:03 - Tipca

The Hobbit: The Desolation of Smaug - trailer

Télen érkezik a mozikba a Gyűrűk ura előzmény Hobbit második része, melynek már meg is lehet nézni az előzetesét. Szépnek szép, látványos, de őszintén szólva kicsit laposnak tűnik. Pedig van benne Legolas, sokan ugranak ránk a magasból és vágják a képünkbe a kardjukat, készülve a "lélegzetelállító 3D"-re. Persze ez is kötelező moziban nézős film lesz, de az első rész előzetese sokkal hangulatosabb volt.

A Smaug pusztasága alcímű epizódban a 13 törp és Bilbó, a hobbit megérkezik a Magányos hegyhez, és szembenéznek a félelmetes sárkánnyal, Smauggal. Eközben mindenki rájuk feni a fogát, legyen az tünde vagy ork, Gandalf pedig mellékúton nyomozgat az ébredező homály ügyében.

Szólj hozzá!
2013. június 20. 17:29 - Tipca

Postal 2 - Share the Pain & Apocalypse Weekend

Amikor az ember anyukája azt mondja, hogy „Édes fiam, ne játsszál agresszív játékokkal, mert úgy maradsz!” – na, akkor a Postalra gondol. Ez a játék minden, ami az érzékenyebb lelkületűeknek szúrhatja a szemét: rasszista, homofób, egyáltalán nem polkorrekt, brutális, beteg, és még lehetne folytatni a sort. Viszont mindezt olyan idióta humorral teszi, hogy az ember vagy undorodik tőle, vagy imádja. Én az utóbbiak közé tartozom.

Tovább
Címkék: játék fps
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása